Наукові конференції України, XVII ПРОГРЕСИВНА ТЕХНІКА, ТЕХНОЛОГІЯ та інженерна освіта

Розмір шрифту: 
ВИВЧЕННЯ ВПЛИВУ РЕОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ РІДИН НА ІНТЕНСИВНІСТЬ ЇХ УЛЬТРАЗВУКОВОГО РОЗПИЛЕННЯ
Олексій Дмитрович Коваль, Михайло Сергыйович Козерацький

Остання редакція: 2016-06-16

Тези доповіді


Проведені попередні експерименти розпилювання при різних температурах різноманітних в’язких рідин. Розпилення відбувалось коли коефіцієнт динамічної в'язкості рідини був менше за 0,005Па с. Наприклад оливу І-20 вдалося розпилити при температурі 95 оС, а  оливу Esso Nuto при 90оС .

Зроблено припущення, що «в’язкість розпилення»  можна вважати особливістю обраного для досліджень диспергатора.


Ключові слова


Ультразукове розпилення, диспергатор, в’язкість розпилення