Загальна інформація

 

Міжнародна науково-технічна конференція Прогресивна техніка, технологія та інженерна освіта, яка буде проходити в рамках ФОРУМУ ІНЖЕНЕРІВ-МЕХАНІКІВ, 
з 30 травня по 1 червня 2023 року,
присвяченого 125-річчю КПІ ім. Ігоря Сікорського та механіко-машинобудівного інституту.

Роботу конференції передбачено у вигляді пленарних  та секційних доповідей, які стосуються таких проблем:

1. Державна цільова науково-технічна програма розвитку авіаційної промисловості України на період до 2030 року. Стан та перспективи виконання.
2. Авіаційна та ракетокосмічна техніка.
3. Сучасні проблеми механіки деформівного твердого тіла.
4. Прогресивна техніка і технологія машинобудування.
5. Проблеми вищої інженерної освіти.

Регламент конференції

Робота конференції буде проходити у вигляді пленарних засідань та секційних доповідей з сучасних проблем механіки деформівного твердого тіла, прогресивної техніки і технології машинобудування, авіакосмічних систем та технологій, а також особливостей підготовки інженерних фахівців в Україні.

Участь у Форумі надасть Вам можливість:

-Поділитись науковими здобутками, зокрема результатами робіт, виконаних за державним замовленням та завершених дисертацій.

-Взяти участь у обговоренні найбільш актуальних проблем сучасного машинобудування на спільних пленарних засіданнях.

-Опублікувати свою доповідь в збірнику матеріалів конференції, який входить до міжнародних наукометричних баз та пошукових систем.

Повні тексти доповідей, рекомендовані оргкомітетом (після їх заслуховування), що відповідають вимогам до спеціалізованих видань України та оформлені згідно вимог публікуються у міжнародному науково-технічному журналі «Mechanics and Advanced Technologies».

Запрошення на конференцію

 

____//________//________//___

Матеріали конференції

 

--------------------

Оплата участі

Бажаючим взяти участь у роботі конференції (з доповіддю або без) необхідно перерахувати  200 грн. за кожного автора та учасника.
Реквізити для перерахування організаційного внеску будуть повідомлені у відповідь на лист з матеріалами та реєстраційними формами.
Оргвнесок охоплює організаційні витрати, затрати на видання програми та підготовку збірника матеріалів конференції, зв’язок тощо.


Програма конференції